Pretraga

Izjava o privatnosti podataka

 

Saga d.o.o. Beograd veoma ozbiljno shvata privatnost i zaštitu ličnih podataka. Pod ličnim podacima se, prema važećem zakonu, podrazumevaju informacije o pojedincu koga je moguće identifikovati, kao što su ime i prezime, e-mail ili poštanska adresa, broj telefona…

Ova izjava o privatnosti ima za cilj da vas informiše šta možemo da uradimo sa ličnim podacima koje dobijemo od vas. Prosleđujući nam svoje lične informacije potvrđujete da prihvatate našu Izjavu o privatnosti podataka i da ste saglasni s njom.

Prikupljanje ličnih podataka

Saga d.o.o. Beograd prikuplja podatke samo u svrhu saradnje na određenom poslu ili marketing događaju. Pojedini proizvodi Saginih partnera imaju svoje posebne sajtove i polise u vezi privatnosti. Molimo korisnike da se upoznaju sa ovim izjavama o klauzulama privatnosti koje nisu pod kontrolom Sage.

Saga će, na zahtev korisnika, obezbediti sve potrebne informacije u vezi partnerskih izjava privatnosti i, gde je moguće, vidljivo postaviti link na zvaničan web sajt partnera. Takođe, Saga se obavezuje da će, na zahtev korisnika, pomoći u ispravnom tumačenju partnerskih klauzula privatnosti.

Sigurnost ličnih podataka

Preduzeli smo stroge fizičke, elektronske i administrativne aktivnosti u domenu bezbednosti da osiguramo sprečavanje neovlašćenog pristupa, kao i da sačuvamo sigurnost podataka i ispravno ih koristimo. Podaci su dostupni samo zaposlenima i povezanim licima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla ili ispunjenje ugovora. Svi zaposleni u Sagi d.o.o. Beograd i poslovni partneri odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Upotreba ličnih podataka

Saga ne prodaje privatne informacije. Privatni podaci se distribuiraju trećim stranama samo za potrebe i u okviru obavljanja posla, kao i po nalogu pravosudnih organa u slučajevima u kojima to izričito propisuje zakon.

Sagini proizvodi i rešenja ne prikupljaju lične podatke, IP adrese i ne koriste kolačiće (cookies) bez prethodnog odobrenja korisnika.

Upotreba kolačića

Tokom posete našoj web prezentaciji, koristimo kolačiće koji omogućavaju identifikaciju korisnika. Kolačići su male datoteke koje se privremeno čuvaju na hard disku. Naši kolačići ne sadrže lične podatke, tako da je vaša privatnost zaštićena.

Naravno, našu web prezentaciju možete da pogledate i bez kolačića. Većina programa za pregled web stranica automatski prihvata kolačiće, pa je u tom slučaju neophodno da u njima isključite tu mogućnost. Molimo vas da detalje o tome pogledate u uputstvu vašeg web čitača. Ukoliko isključite upotrebu kolačića, postoji mogućnost da nećete moći da otvorite sve sadržaje na našoj web prezentaciji.

Izmene u našoj politici privatnosti

Bilo kakve buduće izmene u našoj politici privatnosti biće objavljene na ovoj stranici. Molimo vas da redovno proveravate da li je došlo do ažuriranja ili promena u našoj politici privatnosti.